Webstedsøgning (efter afsendelse ledes du videre til siden med søgeresultater)

BYD UVEJRET TRODS.

Forestil dig, at et uvejr raser udenfor, og du sidder og slapper helt af i sofaen – fordi du ved, at taget ikke flyver af. Med den enestående opsætning i krydsforbandt modstår PREFA aluminiumstag også voldsomme storme. Et andet vigtigt punkt: PREFA tagsystemer opsættes udelukkende af uddannede professionelle. Det giver den absolutte sikkerhed.

Hvor almindelige tage ofte svigter, forbliver et PREFA tag regntæt som noget ganske naturligt. Et aluminiumstag fra PREFA lader sig ikke slå ud af et uvejr. Dette løfte understøtter vi med 40 års materiale- og farvegaranti.

EVIGT HOLDER LÆNGST. ET ALUMINIUMSTAG RUSTER IKKE.

PREFA tage er som oftest overtrukket med et farvelag, som beskytter materialet yderligere. Selv hvis små steder beskadiges under bearbejdningen, reagerer blankt aluminium med ilten i luften og danner en naturlig oxidbelægning. Det beskytter materialet selv ved ekstreme vejrforhold. Takket være denne naturlige "anden hud" forbliver dit PREFA aluminiumstag garanteret rustfrit. Det får dine børnebørn også glæde af længe.

STILLE DRYSSER SNEEN. ENDNU MERE STILLE PLASKER REGNEN.

Aluminiumstage er mere stille end deres ry. Støj opfattes individuelt af os mennesker, men PREFA lille format har en lydisoleringsstrimmel, der reducerer lydemissionen. En larmdifference i forhold til et sammenligneligt hårdt tag kan næppe opfattes af det menneskelige øre.

Din kontaktperson

HENVEND DIG TIL VORES EKSPERTER

Har du spørgsmål? PREFAs eksperter står klar med råd og dåd. Ring, eller send os en e-mail.

FIND KONTAKTPERSON
Infomateriale

BESTIL GRATIS BROCHURER

Her sendes posten: Vi sender dig PREFA produktbrochurer til din indbakke eller direkte til din postkasse. 

BESTIL GRATIS
Håndværkersøgning

FIND PREFA OPSÆTTER

Vi viser dig de bearbejdningsvirksomheder i din nærhed, der er ægte PREFA professionelle, og som monterer stærke produkter af aluminium. 

FIND HÅNDVÆRKERE
Kontakt