Familieforetagendet PREFA: Tyren, det er os

Tal og fakta

I mere end 75 år har PREFA Aluminiumprodukte GmbH haft succes med udvikling, produktion og markedsføring af tag- og facadesystemer. PREFA gruppen beskæftiger i alt mere end 700 medarbejdere. Produktionen af de mere end 5.000 produkter af høj kvalitet finder udelukkende sted i Østrig og Tyskland. PREFA er en del af virksomhedsgruppen Industriellen Dr. Cornelius Grupp, som på verdensplan beskæftiger mere end 8.000 medarbejdere på mere end 40 produktionssteder .

Vores filosofi

Siden 1946 har udvikling og produktion af tag- og facadesystemer af aluminium været vores store lidenskab, men det er de mere end 700 medarbejdere i Marktl/Lilienfeld og Wasungen, der søger for vores produkters fremragende kvalitet. Trods den anselige størrelser er vi forblevet et familieforetagende, og det skal der ikke ændres på i de næste 100 år. Vores hemmelighed? Vi kræver kreativitet af vores medarbejdere, så vi også fremover altid kan være en idé forude.

Vores partnere

Vores eksperter er hele tiden i kontakt med forarbejdningsvirksomheder og arkitekter i hele Europa. Fra design til realiseringen af et projekt hjælper uddannede medarbejder med råd og dåd. Dette garanterer i første omgang designerne og håndværkerne, senere bygherrerne og fornyerne, maksimal sikkerhed. Det er ikke uden grund, at vi giver en enestående garanti på 40 år på vores stærke produkter.