Letmetaltag I Teglstenslook: Udseende af mursten, fordele ved metal

Tagprodukterne fra PREFA forener det klassiske teglstenslook med fordelene ved et aluminiumstag. PREFAs produkter i farven teglstensrød i P.10-farvekvalitet leveres ikke kun i den sædvanlige materialekvalitet, men også med 40 års farvegaranti.

Intet andet sted på huset er så udsat for vind, vejr og andre ydre påvirkninger som taget. Tagdækninger fås i mange forskellige variationer: tegl, metal, fibercement eller bitumen. En god tagdækning skal kunne beskytte taget sikkert mod vind og vejr i flere årtier. Hvis du står over for en tagsanering og har valgt det klassiske teglstenstag, melder følgende spørgsmål sig: Tagkonstruktionen er oppe i årene – skal den forstærkes for at kunne bære de tunge teglsten?

Din fordel: PREFA-tage er ekstra lette!

Sammenlignet med almindelige tegltage har PREFA-tagpladerne en langt lavere vægt. Med en vægt på kun 2,3 kg/m² beskytter PREFA tagdækning dit hjem sikkert og pålideligt. PREFA tagplader bliver altid, hvor de skal, og opfylder samtidig deres opgave perfekt – også ved en temperaturforskel mellem dag og nat på 30 °C eller hvis stormen raser henover husene med 150 km/t. Her kan du læse mere om vores stormsikre tagsystem.

En stor mand løfter tunge teglsten, ved siden af ham står en lille pige med de lette aluminiumstagplader.

PREFA tagplader vejer kun en brøkdel i sammenligning med almindelige teglsten.

40 års farvegaranti takket være P.10-kvalitet

Bor du i en region med mange teglstenstage, og er du derfor på udkig efter et bliktag i høj kvalitet, der ser ud som et teglstenstag og passer ind i omgivelserne? I så fald er det teglstensrøde PREFA tagsystem i P.10-kvalitet det ideelle valg til dit nye tag eller din tagsanering.

Med "P.10" kan vi tilbyde en lakkvalitet, der lever op til de højeste kvalitetskrav. Denne belægning er den ideelle optimering af de lette PREFA tagplader og grundmaterialet aluminium, for vi yder ikke blot 40 års materialegaranti, men også 40 års farvegaranti på tagpladerne

Med PREFA får du et stærkt og pålideligt tagsystem. Afvanding er en del af et pålideligt tagsystem. Aluminiumstagrenderne fra PREFA ruster ikke og skal ikke coates – de er dermed stort set vedligeholdelsesfri*. Værdiforringende faktorer som forvitring, rust og farveændringer grundet regn, sne og anden miljøpåvirkning hører dermed fortiden til. Du kan glæde dig over et velfungerende og velholdt tag med fremragende afvanding i mange årtier, ligesom du slipper for tidskrævende vedligeholdelsesopgaver, der skal udføres i store højder.

Kunne du tænke dig at se, hvordan dit tag mon ville tage sig ud med et tagprodukt i teglstenslook? Så prøv vores gratis fotoservice. Upload et foto af dit hus, så modtager du inden for få hverdage et billede af dit hus med den ønskede PREFA-facade.  

*Regelmæssige eftersyn er nødvendige, ligesom det kan være nødvendigt at rense tagrenderne for at undgå deres tilstopning og deraf følgende skader.

Detaljeret billede af PREFA tagspån i teglstensrød med dertil passende tagrende, ligeledes i teglstensrød.

Kombiner dit PREFA-tag i P.10-teglstensrød med tagrender i passende farve.