Jobtilbud: Karriere hos PREFA

Siden 1946 har virksomheden PREFA udmærket sig ved fremragende kompetence og innovation. Hvis du også vil være en del af teamet, finder du vores jobtilbud her. Vores samarbejdspartnere søger også løbende flittige elever og faglærte medarbejdere.

Jobtilbud hos PREFA

Area Sales Manager til Sjælland

Opgaver :

Selvkørende, initiativrig og udadvendt

Med afsæt i din egen bopæl og med reference til virksomhedens direktør, bliver du ansvarlig for at udvikle og servicere virksomhedens mange bestående og kommende kunder på sjælland . Kunderne er selvstændige blikkenslagere, VVS-grossister og arkitekter. Du får en varieret og spændende dagligdag, med masser af kundekontakt, du arrangerer workshops og lokale messer omhandlende rådgivivning og salg af markedets bredeste sortiment indenfor aluminium af allerhøjeste kvalitet.

Arbejdet indeholder rejseaktivitet med anslåede til  10-15 overnatninger om året.

 

Profil:

Troværdig , resultatorienteret og relationsskabende

Du er uddannet blikkenslager, har "forstand på alu", og har desuden erfaring med salg B2B, hvor du kan dokumentere gode salgsresultater. Som person er du selvstændig, planlæggende , vedholdende og har en naturlig gennemslagskraft. Du forstår at vejen til succes både hos kunder og kollegaer en grundlæggende interesse. Dine resultater og relationer har du skabt  via din evne til at kommunikere åbent og troværdigt. Du er vant til at bruge IT som et naturligt arbejdsredskab, og du har bopæl  i området. Derudover behersker du engelsk i skrift og tale. Tysk er en fordel , men ikke et krav.

Kørekort er en forudsætning!

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT HOLD !

Du tilbydes en unik mulighed for at blive en vigtig spiller på et hold med kompetente kollegaer samt et stærkt brand. Lønpakken forhandles individuelt og indeholder - udover god fast løn, pension, hjemmearbejdsplads, firmabil m.v.

Du sender din ansøgning og CV til: morten.scharf@prefa.com 

Skulle du har behov for yderligere oplysninger , er du velkommen ti  kontakte Country Manager

Morten Scharf  på tlf. +45 60542165 eller mail: morten.scharf@prefa.com

Der er i øjeblikket ingen jobtilbud hos PREFA.

Fandt du ikke et passende job?

Du har ikke fundet et passende jobtilbud og vil gerne arbejde for det stærke PREFA tag? Så kontakt os. Måske er vi netop i gang med at forberede en stilling, der passer til dig.

Vi glæder os til at lære dig at kende! Send din ansøgning med relevante bilag til:

PREFA GmbH, Alu-Dächer und -Fassaden
Frau Ines Lorchheim

Aluminiumstraße 2
98634 Wasungen
Tlf. +49 36941 785-11
E ines.lorchheim@prefa.com

Hvordan kommer min jobannonce på disse sider?

Hvordan kommer min jobannonce på disse sider? Du skal bare sende alle oplysninger om stillingen pr. e-mail til jobs@prefa.com