Webstedsøgning (efter afsendelse ledes du videre til siden med søgeresultater)

Let, robust, langtidsholdbart, miljøvenligt, perfekt at bearbejde, alsidig i designet – aluminium forener alle de egenskaber, man kan ønske sig fra et materiale.

LET & FORDELAGTIGT

Et aluminiumstag vejer ca. 1/10 til 1/20 af et tegltag. Med en egenvægt på kun 2,3 til 2,6 kg/m² går taginddækningen særligt let – og det ved stort set enhver taghældning (fra 3°). Fordelen: En ældre tagstol skal ikke forstærkes ekstra før saneringen. Det er ofte en stor besparelse. Vores tip til fornyere: Tag det let.

TIL SANERINGSGALERI

EVIGT VARER LÆNGST

Aluminium reagerer med ilten i luften og danner derved en naturlig oxidbelægning. Dette lag giver en fremragende korrosionsbeskyttelse (også mod bitumenkorrosion).

En beskadiget tag- eller facadeoverflade af aluminium regenererer altid igen af sig selv. Endvidere beskyttes aluminiummet af en tolags ovnlakering. På den måde får du glæde af dit tag i længere tid - også næste generation.

OM RUST

EKSTREMT STORMFAST

Med den indirekte, skjulte fastgørelse og opsætningen i halvforbandt kan et PREFA tag modstå selv ekstreme stormbelastninger. I risikoområder kan stormsikkerheden forbedres med ekstra vedhæftninger.

Vores PREFA tag er også pålideligt på bjerghytter. På brændende varme dage og i iskolde nætter er en forskel på 50° mellem maksimum- og minimumtemperatur ikke sjælden. Det er PREFA taget ligeglad med.

GØR DIT TAG STORMSIKKERT
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSOLUT MILJØVENLIGT

Aluminium er et ideelt materialevalg ud fra et økologisk synspunkt. Det er der flere grunde til:

! Aluminium kan genanvendes 100% Ved genanvendelse skal der kun bruges 5% af den oprindelige fremstillingsenergi
! PREFA anvender primært sekundæraluminium (= genanvendt aluminium)
! Som følge af den ringe egenvægt spares der energi og CO2-emissioner ved transport til byggepladsen

Vi fastholder: Aluminium er meget langtidsholdbart, næsten vedligeholdsfrit, genanvendeligt uden tab og utroligt let. Når alt kommer til alt giver det en økobalance med verdener til forskel i forhold til almindelige tage.

ENESTÅENDE FARVE- OG FORMMANGFOLDIGHED

De storartede designmuligheder, aluminium giver, kan knap beskrives. Det skyldes i høj grad det skønne farveklaviatur, der slår over 15 toner an. Vi fremstiller også gerne nye farver efter vores kunders ønske. Også inden for formgivning tilbyder aluminium alle muligheder. Takket være den alsidige produktpalette kan næsten alle arkitektoniske ønsker opfyldes, og enestående effekter på tag og facade kan fremtrylles.

PREFA gør ethvert objekt til et unika. Der er ingen grænser for fantasi og kreativitet.

TIL REFERENCEGALERIET

EKSTREM LANG LEVETID

Aluminium holder i en mindre evighed - Ud over de stærke egenskaber, som aluminium kommer med, giver den skjulte fastgørelsesteknik i halvforbandt en stærk vedhæftning. På den måde forbliver bygningsbeklædningen tæt og holder uvejret ude. Dette vandtætte løfte får du på skrift. Med 40 års farve- og materialegaranti.

MERE OM 40 ÅRS GARANTI
Kontakt