PREFA-oversvømmelsessikring - højkvalitetssikkerhed til krævende bygherrer

Den moderne, semi-mobile oversvømmelsessikring fra PREFA opfylder alle krav fra bygherrer, men også fra planlæggere og forarbejdere.

"Sikkerhed og tillid spiller den vigtigste rolle i oversvømmelsessikring," siger PREFAs salgschef Gerald Pampel, der har mange års erfaring. Boligejere skal kunne stole hundrede procent på, at deres ejendele er sikkert beskyttet i en nødsituation, det vil sige oversvømmelser, kraftig regn og regnskyl og mange andre uforudsigelige naturfænomener. "PREFA har stor erfaring og har tilbudt pålidelig beskyttelse mod oversvømmelser i årtier," fortsætter Pampel og forklarer videre. "Det delvist mobile system har fuldt ud bevist sit værd og tilbyder pålidelig beskyttelse selv i ekstreme situationer."

Delvist mobil oversvømmelsessikring beskytter mod oversvømmelse

Lette, men samtidigt meget robuste aluminiumsprofiler stables nemt oven på hinanden i et not- og fjedersystem og skubbes ind i vægprofiler eller støtter i begge sider. I den forbindelse tætnes profilerne med specielle, udskiftelige gummipakninger og fastspændes foroven med et spændestykke. På den måde kan døre, vinduer, garager og hele flader beskyttes sikkert mod indtrængende vandmasser. ”Systemet er enkelt opbygget og har et højkvalitetsudseende. Det er ikke et mindreværdigt standardprodukt fra byggemarkedet, hvilket især kræsne kunder forstår at sætte pris på,” siger salgschefen om fordelene ved systemet. "Der bruges ikke kun en modstandsdygtig aluminiumslegering, men også tætninger af høj kvalitet."

Auf dem Bild ist ein PREFA Hochwasserschutz zu sehen, der mehrere Häuser von großen Wassermengen schützt.

Kan installeres af én person og uden specialværktøj

Aluminium er perfekt, fordi det er brudfast, rustfast, vejrbestandigt og frem for alt særligt let. Og netop aluminiumsprofilernes lave vægt gør det muligt at foretage en hurtig og nem montering i nødstilfælde - og hvis det er nødvendigt, kan det endda klares af en enkelt person! For de oversvømmelsessikringer, der bruges til at beskytte genstande og landskaber, giver allerede fuld sikkerhed ved ilægning af de første stoplogs. Hvis vandstanden fortsætter med at stige, kan antallet af stoplogs nemt øges op til den planlagte systemhøjde.

Auf dem Bild ist eine montierte Hochwasserschutzwand zu sehen, das eine Garage vor großen Wassermengen schützt.

Klar til brug når som helst, og ellers næsten usynlig

Den moderne oversvømmelsessikringsløsning fra PREFA er ikke kun ekstremt robust, men også meget fleksibel. Den kan sættes op efter behov og derefter skilles ad igen og er næsten ikke synlig efter demontering. For farven på de fast monterede vægprofiler kan tilpasses individuelt til taget eller facaden. ”For mange slutkunder er det vigtigt, at oversvømmelsessikringen ikke straks bliver genkendt som værende en sådan, og at den falder i med baggrunden,” siger Gerald Pampel af erfaring.

Særligt indbydende udseende

“PREFA-systemet fås derfor i standard RAL-farverne. Farvebelægning er mulig, især hvad angår sidevægsprofilerne og deres afdækninger, som normalt forbliver på konstruktionen. På den måde kan profilerne tilpasses farven på facaden eller tilstødende bygningsdele.” Nyt i sortimentet er PREFA-oversvømmelsessikringssystem 25, det vil sige stoplogs med en konstruktionstykkelse på 25 mm. Dette system giver et slankt filigran-look og er velegnet til små åbninger, dvs. husindgange og vinduer. Det smelter upåfaldende og elegant ind i objektets arkitektur og er på samme tid stærkt og spændstigt.

Auf dem Bild ist ein PREFA Hochwasserschutz zu sehen, der den Eingang von einem Haus schützt.

Enkel og hurtig montering på stedet takket være god planlægning

Alt begynder med godt planlægning. PREFA tilbyder her professionel support lige fra starten. Med HWS-planlægningsværktøjet kan nødvendige udførelser, styklister og dermed også omkostningerne hurtigt beregnes. Specialuddannede forarbejdere kan designe systemstatikken i grove træk direkte på stedet hos kunden, eller PREFA overtager beregningerne og står til rådighed med rådgivning. Dette giver planlæggere, forarbejdere og bygningsejere et direkte overblik over det nødvendige materialebrug og budget.

Den rigtige support i enhver byggefase

"Fra rådgivning over planlægning til udførelse af ​​byggeprojektet - PREFA-serviceydelserne modtages med glæde," siger Pampel og opsummerer de ekstra ydelser. "På online-serviceområdet finder installationspartnerne også mange dokumenter, såsom planlægnings- og installationsvejledninger, skabeloner til bestillingssedler eller styklister og meget mere." PREFA-kundeservice står altid klar med råd og dåd. Derudover leverer PREFA også de rigtige værktøjer til rådgivning og salgssamtaler med bygherrer: praktiske rådgivningsdokumenter, prøver og meget mere. Serviceydelserne kan findes samlet under www.prefa.de/verarbeiter/service