PREFA-konfiguratioren til tag og facade

Med få klik giver det praktiske onlineværktøj inspiration til fremtidens familiehus i PREFA-look – over 9.000 designmuligheder med PREFA tag-, facade- og tilbehørselementer.

PREFA online-konfiguratoren byder på mange muligheder og kan bruges til inspiration, til præsentationer eller bare til at teste dine egne designtalenter. Med blot et par klik kan forskellige eksempelhuse konfigureres og vises med det brede udvalg af PREFA produkter i forskellige farver og designs.

TIL INSPIRATION FOR BYGHERRER, TIL PRÆSENTATIONER FOR PLANLÆGGERE OG HÅNDVÆRKERE

At planlægge et husbyggeri er ikke en nem opgave, da der er mange beslutninger, der skal træffes. Når det kommer til byggematerialer, er der ofte kun små vareprøver til rådighed – og det kan være svært at forestille sig, hvordan det hele ser ud på store arealer. Med den nye PREFA online-konfigurator bliver planlægningen nu meget nemmere, da man kan lege med designet på en endnu sjovere måde. Man kan for eksempel grafisk afprøve forskellige kombinationer af hele tag- og facadearealer, og forskellige farver og materialer kan sammenlignes med hinanden. Dette gør ikke kun beslutningen nemmere, men giver også mulighed for helt nye ideer. Det praktiske værktøj er også ideelt for pladesmede og tagdækkere samt arkitekter og planlæggere, så de kan give kommende boligejere et overblik over alle designmulighederne. De færdige designs kan derefter deles med kunder og samarbejdspartnere som PDF-fil eller som et online link. Værktøjet kan selvfølgelig også bruges på mobilen.

Ein Pärchen hält ein Tablet in der Hand, auf dem der PREFA Dach- & Fassadenkonfigurator zu sehen ist.

9.400 MULIGE UNIKKE BILLEDVARIANTER

PREFA online-konfiguratoren har en lang række praktiske visningsmuligheder. Først og fremmest kan den ønskede type hus vælges i forskellige klassiske eller moderne arkitektoniske stilarter. Herefter kan huset indrettes efter din smag i en lang række farver og designs med de forskellige produkter fra tag-, tagafvandings- og facadekategorierne. I den østrigske udgave af konfiguratoren kan selv det nye, bæredygtige PREFA solcelletagpanel integreres. Aluminiumselementerne kan naturligvis også kombineres med træ- eller traditionelle pudsfacader. Vælg herefter matchende vinduer og døre, og det enkelte husdesign er klar til at blive planlagt i detaljen.

For en endnu mere autentisk eksempelvisning kan der også vælges forskellige landskaber, og du kan skifte mellem to forskellige tidspunkter på dagen, hvilket er særligt interessant når det gælder overfladedesignet på PREFA Siding.X og PREFA FX.12. Når værket er fuldendt, kan konfigurationen downloades som et PDF-dokument med alle relevante oplysninger - lige til at printe ud, vise, diskutere, så du kan komme i gang med dit byggeri.

Zwei Hände halten ein Tablet. Auf dem Tablet ist die Seite des PREFA Dach- und Fassadenkonfigurators geöffnet.