Hvordan fungerer opsætningen i tilfælde af oversvømmelser? Hvor lang tid tager en montering? : Konstruktion og montage - højvandsbeskyttelse

Hurtig og nem montering

Aluminiumsprofilernes lave vægt gør det mulig at foretage en hurtig og nem montering - og hvis det er nødvendigt, kan det endda klares af en enkelt person! Opsættelsen af en spærreanordning til beskyttelse mod oversvømmelse tager ca. 7-10 minutter, hvis det, der skal beskyttes, er på størrelse med en garageport (ca. 3 m bred og 1 m høj). Højvandsbeskyttelsesvæggen giver allerede fuld sikkerhed ved ilægning af den første bjælke. Skulle vandet stige endnu mere, kan antallet af dæmningsbjælkerne blot øges. 

Not- og fersystem

Lette men samtidigt meget robuste aluminiumsprofiler stables oven på hinanden i et not- og fersystem og skubbes ind i fastgørelsesprofiler eller støtter i begge sider. I den forbindelse tætnes profilerne med specielle, udskiftelige gummipakninger og fastspændes foroven med et spændestykke. 

Detaillierte Systemzeichnung des PREFA Hochwasserschutzes aus Aluminium mit einzelnen Komponenten

Opsætning og demontering af den mobile PREFA højvandsbeskyttelse

I en nødsituation kan aluminiumssikringssystemet fra PREFA installeres på få minutter. Den korrekte montering og demontering kan ses i videoen.

Årlig vedligeholdelse anbefales

Vi anbefaler en årlig generel kontrol og rengøring samt pleje af tætning med silikonespray. Derudover anbefaler vi, at du regelmæssigt foretager en testopsætning, så du ikke spilder tid i tilfælde af oversvømmelse.