Parkapartments Belvedere: Referenceobjekter

Indledning

Omkring hovedbanegården i Wien opstår en ny bydel. De fem bolig- og hoteltårne mellem banegården og Schweizer Garten blev designet af den italienske stjernearkitekt Renzo Piano. "Belvedere Apartments" inkluderer omgivelserne og giver både beboere og besøgere særligt gode udsigter.

Den højkvalitative karakter skabes af det specielle facadedesign: en kombination af glas, keramikelementer og PREFA-aluminium. "Keramikken står for spændingsfeltet mellem ny og gammel. De ekstruderede bølger af aluminium giver det elegante touch og er samtidig æstetiske og funktionelle", beskriver Sahlmann facadekonceptet og tilføjer: "Ligesom keramikken spiller også aluminiummet med lyset. I løbet af dagen skifter facaden farve i forhold til sollyset...". Hvid som dominant farve ville have været for stærk i sin refleksion, grå giver mulighed for en bedre effekt, hvormed arkitekten i dag er yderst tilfreds – PREFA-profilbølge i sølvmetallic. Objektets usædvanlige karakter understreges ved, at hver bygning desuden har sin eget glaspavillon "som modtagelsesgestus". 

Objektbaseret specialløsning

Dato & fakta

Produkt

Profilbølge

Farve

Specialfarve

Arkitekt

Renzo Piano Building Workshop

Forarbejdningsvirksomhed

Strabag Metallica

Land

Østrig

By

Wien

Objekttype

Boligkomplekser og lejlighedskomplekser, Virksomhedsbygning, Hoteller & Gastronomi

Copyright

© PREFA | Croce & Wir

Detaljeret visning af PREFA-profilbølge i naturelokseret, bølget facadeprofil

Lad dig inspirere: Flere referencer

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Takket være PREFA produkternes lave vægt bliver saneringen af tag og facade den rene leg – og det kosmetiske indgreb gør også sit rent optisk.

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Hus med garage efter tagrenovering med PREFA tagplader i antracit
Hus før tagrenovering med PREFA tagplader, saddeltag og garage