Hus ved botanisk have: Referenceobjekter

Indledning

Huset ved den botaniske have i Innsbruck blev renoveret, og taget blev nybelagt med PREFA-tagspån. PREFA kassetagrenden blev brugt på kvisten.

Tagspån i P.10 sort
Hængende tagrender, kassetagrender og nedløbsrør i lysegrå

Dato & fakta

Produkt

Tagspån

Farve

03 P.10 sort

Arkitekt

Imgang Architekten ZT GmbH

Forarbejdningsvirksomhed

Prodach

Land

Østrig

By

Innsbruck

© PREFA | Croce & Wir

Nyrenoveret tag med PREFA-tagspån i P.10 sort inklusive snestoppere, kvist beklædt med PREFA-aluminium

Lad dig inspirere: Flere referencer

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Takket være PREFA produkternes lave vægt bliver saneringen af tag og facade den rene leg – og det kosmetiske indgreb gør også sit rent optisk.

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Hus med garage efter tagrenovering med PREFA tagplader i antracit
Hus før tagrenovering med PREFA tagplader, saddeltag og garage