Catania WonderLAD: Referenceobjekter

Indledning

Arkitektfirmaet FRONTINITERRANA af Vittorio Frontini og Antonino Terrana fra Firenze har med WonderLAD i Catania, Sicilien designet et sted til pleje og behandling af børn med kræft. En arkitektur som et beskyttende kram, der understøtter saneringen, samtidig med at den tilbyder innovation og bæredygtighed i byggeriet.

Den jordnære trækonstruktion med et brugsareal på 2000 m² har en hvid klimaskærm af Prefalz og er placeret i et 2 hektar stort område. Arkitekterne havde besluttet sig for en særlig udformning af beklædningen med paneler i forskellige bredder, hvilket giver bygningen mere dynamik.

"Fordelene ved aluminiumsbånd og -plader fra PREFA er ikke kun relevante for klimaet i Nordeuropa, men også for Middelhavsområdet. Materialet er rustfrit og de farveægte P.10 overflader tåler ydre påvirkninger og belastninger. De er vejrbestandige og ikke brændbare. Her kombineres æstetik med teknologisk innovation og bæredygtighed, hvilket vi har brug for på Sicilien," forklarer pladesmeden Piero Stanco.

Dato & fakta

Produkt

Prefalz-tagsystem, Facadesystem Prefalz

Farve

10 P.10 prefahvid

Arkitekt

FRONTINITERRANA architects

Forarbejdningsvirksomhed

LS Edil

Land

Italien

By

Catania

Objekttype

Offentlige bygninger og andre faciliteter

Copyright

© PREFA | Croce & Wir

Prefalz-falstag i P.10 zinkgrå med tagfladeruder

Lad dig inspirere: Flere referencer

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Takket være PREFA produkternes lave vægt bliver saneringen af tag og facade den rene leg – og det kosmetiske indgreb gør også sit rent optisk.

Renoveringsgalleri: Objekter før og efter sanering

Hus med garage efter tagrenovering med PREFA tagplader i antracit
Hus før tagrenovering med PREFA tagplader, saddeltag og garage