Webstedsøgning (efter afsendelse ledes du videre til siden med søgeresultater)

Let, robust, langtidsholdbart, miljøvenligt, perfekt at bearbejde, alsidig i designet – aluminium forener alle de egenskaber, man kan ønske sig fra et materiale.

ENESTÅENDE UDFORMNINGSSPILLERUM - ALUMINIUM IMPONERER OGSÅ OPTISK

Aluminium er ekstremt omskifteligt og lader intet tilbage at ønske i overfladeudformningen. Der er mulighed for enestående mønstre, farver og effekter i de mest forskellige udformninger.

Afhængig af produktet tilbyder vi op til 16 farvetoner. Vi fremstiller også gerne specialfarver på opfordring – helt i overensstemmelse med kundernes ønsker. PREFA tage og facader er utroligt farvebestandige. Lakken af høj kvalitet er deformerbart og dermed bedst muligt beskyttet mod ekstreme vejrpåvirkninger og temperatursvingninger.

Med vore hightech-produkter som tag- og facadepanel FX.12 bliver bygninger til projektionsflader. Afhængig af lysindfald opstår magiske lys- og skyggeeffekter, som giver bygningsbeklædningen liv.

Aluminiumstage og -facader fra PREFA åbner mulighed for fleksible løsninger til en moderne arkitektur. Dine kunder kan realisere deres drømme. Så rent optisk har du også alle salgsargumenter på din side.

OPDAG PRODUKTMANGFOLDIGHEDEN

FREMRAGENDE FALSEGENSKABER - ALUMINIUM ER FLEKSIBELT AT BEARBEJDE

For os er aluminium det mest alsidige råmateriale i bygningsteknologien. Sidst, men ikke mindst, fordi materialet har fremragende falsegenskaber. Takket være en raffineret legering bliver aluminium smidigt og fleksibelt at bearbejde, også ved ekstreme temperaturer under frysepunktet. Selv montering i iskolde højder bliver den rene barneleg – mange bjerghytter (flere af disse i en højde på over 3.000 m over havets overflade) er allerede udstyret med en PREFA bygningsbeklædning.

Facit: Aluminiums fleksibilitet og smidighed giver også mulighed for komplicerede konstruktioner og specialløsninger. Selv ved ekstreme vejrforhold.

TIL INSPIRATIONSGALLERIET

EKSTREM LANG LEVETID - ALUMINIUM HOLDER I EN MINDRE EVIGHED

Stormsikker, brudsikker, robust, lang levetid – PREFA aluminiumstage og -facader lader sig ikke slå ud af et uvejr. Aluminium trodser alle vejrforhold og beskytter sig selv mod korrosion. Ved reaktionen med ilten i luften dannes en naturlig oxidbelægning. Den lægger sig som et beskyttelsespanser over materialet. En beskadiget tag- eller facadeoverflade af aluminium regenererer altid igen af sig selv. Samtidig beskyttes den bærende aluminium af en tolags ovnlakering.

Ud over de stærke egenskaber, som aluminium kommer med, giver den skjulte fastgørelsesteknik i halvforbandt en stærk vedhæftning. På den måde forbliver bygningsbeklædningen tæt og holder uvejret ude. Dette vandtætte løfte får du på skrift. Med 40 års farve- og materialegaranti.

MERE OM 40 ÅRS GARANTI

RINGE VÆGT - LET & FORDELAGTIG SANERING MED ALUMINIUM

Et PREFA aluminiumstag vejer kun en brøkdel af det meget tunge teglstenstag. Med en egenvægt på kun 2,3 til 2,6 kg pr. kvadratmeter er det let at opsætte. Teoretisk er en lift ikke engang nødvendig. Men det er ikke kun bearbejderen, der aflastes. Når PREFA taget er lagt, holder også tagets underkonstruktion i årtier.

For bygherrer er især vores aluminiumsprodukters lave vægt interessant ved sanering. Svage tagstole skal ikke forstærkes ekstra før ny inddækning. Det sparer tid og penge.

Også byggetiderne kan afkortes væsentligt. Vi leverer materialet perfekt forberedt. Og vores produkter kan – med den rette knowhow – hurtigt og let monteres (allerede fra en taghældning på 3°).

Endnu en fordel: Generende støvbelastning som ved tilskæring af tagtegl bortfalder. Altså: Tag det let.

TIL SANERINGSGALERI
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSOLUT MILJØVENLIG - MED ALUMINIUM TIL POSITIV ØKOBALANCE

Aluminium er også ud fra et økologisk synspunkt et udmærket materialevalg. Som følge af den ringe vægt spares der allerede ved transporten til byggepladsen store mængder energi og CO2-emissioner. Ofte er en lastbil unødvendig, en varevogn er tilstrækkelig.

Den anden væsentlige fordel: Aluminium kan genanvendes 100 %. Oparbejdningen kræver kun 5 % af fremstillings-energien. Derfor anvender vi i udstrakt grad sekundær aluminium til vores produkter.

Lang levetid, næsten vedligeholdelsesfri, tabsfri genanvendelig og miljøvenligt transportabel – med aluminium opnår du en positiv økobalance.

Kontakt