Webstedsøgning (efter afsendelse ledes du videre til siden med søgeresultater)

Allerede i starten af det 19. århundrede blev store tagflader inddækket med aluminium (f.eks. San Gioacchion-kirken i Rom). Også i dag bruger de mest spændende byggerier i verden aluminium i bygningsbeklædningen. Aluminium regnes for fremtidens materiale i den moderne arkitektur. Det er ikke så mærkeligt, når man tager de mange gode egenskaber i betragtning.

ENESTÅENDE FARVE- OG UDFORMNINGSMANGFOLDIGHED - MED ALUMINIUM KAN NÆSTEN ALLE ØNSKER OPFYLDES

Tag og facade spiller en central rolle i arkitekturen. Med aluminiumprodukterne af høj kvalitet fra PREFA kan du sætte nye milepæle i forbindelse med designet af bygningsbeklædningen. Med PREFA opnår du helt frie grænser for design med farve og form. Mangfoldige overflader i de mest forskellige udformninger og op til 15 farvetoner – eller i din ønskefarve, som vi gerne fremstiller til dig på opfordring.
Innovative produkter som tag- og facadepanel FX.12 gør bygninger til projektionsflader. Lysindfaldet skaber magisk lys- og skyggespil. Du kan også realisere dine visioner med PREFA. Der er ingen grænser for din fantasi.

TIL REFERENCEGALERIET

FREMRAGENDE FALSEGENSKABER - ALUMINIUM ER PERFEKT AT BEARBEJDE

Som følge af en speciel legering bliver aluminium smidigt og kan bearbejdes rent og professionelt. Også ved udetemperaturer på under 0°. Mange alpine foreninger og privatpersoner sætter deres lid til PREFAS styrke i forbindelse med deres bjerghytter (somme tider over 3.000 m). Det er ikke så mærkeligt, for PREFA bygningsbeklædning kan modstå ekstreme vejrforhold.
I disse højder er en forskel på 50°C mellem døgnets højeste og laveste temperatur ikke sjælden. Selv i sådanne ekstreme højder er monteringen intet problem. Du finder referenceobjekter under navigationspunktet med samme navn.

TIL PRODUKTMANGFOLDIGHED

VISIONER FOR GENERATIONER - ALUMINIUM HAR EKSTREM LANG LEVETID

Den som vil omsætte dristige arkitektur-idéer, skal kunne forlade sig på byggematerialet. Aluminium er et absolut hightech-materiale. Robust, stormfast, rustfrit – skabt til evigheden. Absolut pålideligt. Til bygningsværker og visioner, som overlever og præger generationer.

Kender du hemmeligheden ved aluminiums langtidsholdbarhed? Materialet heler sig selv. Når aluminium reagerer med ilten i luften, dannes en naturlig oxidbelægning, som beskytter mod korrosion. Aluminiumbeklædningen opnår ekstra stabilitet med en tolags ovnlakering. Kun det forgængelige forgår med tiden. Aluminium hører ikke dertil.

MERE OM 40 ÅRS GARANTI

TAG DET LET - FORDELAGTIG SANERING MED ALUMINIUM

10 % vægt, 100 % kvalitet – PREFA tage af aluminium vejer kun en brøkdel af traditionelle teglstenstage. Det betyder, at aluminium reducerer kravene til statik og underkonstruktion. Ældre eller svage tagstole skal ikke forstærkes ekstra før sanering. Det sparer ofte tid og penge. PREFA tage kan lægges fra en taghældning på 3°. Så tag det let. Med PREFA er hvert produkt godt gennemtænkt.

TIL SANERINGSGALERI
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSOLUT MILJØVENLIGT - ALUMINIUM ER ET ÆGTE NATURTALENT

Med vores aluminium-produkter opnår vi en positiv økobalance. Også det er der gode, håndfaste grunde til:

! Aluminium kan genanvendes 100 % uden kvalitetstab
! Til fremstilling af vores produkter tyr vi for en stor del til sekundæraluminium
! Ved oparbejdningen bruges kun 5 % af udvindings-energien
! Som følge af aluminiums lethed spares der energi og CO2-emissioner ved transport
! Som du kan se, så er det også ud fra et økologisk synspunkt logisk, at ty til aluminium som tag- og facademateriale.

Kontakt