LET OG GUNSTIGT
ALUMINIUM ER OPTIMALT TIL SANERINGER

Et aluminiumstag vejer ca. 1/10 til 1/20 af et tegltag. Med en egenvægt på kun 2,3 til 2,6 kg/m² går taginddækningen særligt let – og det ved stort set enhver taghældning(fra 3°). Fordelen: En ældre tagstol skal som regel ikke forstærkes ekstra før saneringen. Det er ofte en stor besparelse. Vores tip til fornyere: Tag det let. Til saneringsgalleri

EVIGT HOLDER LÆNGST
ALUMINIUM RUSTER IKKE

Aluminium reagerer med ilten i luften og danner derved en naturlig oxidbelægning. Denne belægning udgør en fremragende korrosionsbeskyttelse (også mod bitumenkorrosion).  En beskadiget tag- eller facadeoverflade af aluminium regenererer altid igen af sig selv. Endvidere beskyttes aluminiummet af en tolags ovnlakering. På den måde får du glæde af dit tag i længere tid - også næste generation.

MEGET STORMFAST
ALUMINIUM HOLDER STAND MOD AL SLAGS VEJR

Med den indirekte, skjulte fastgørelse og opsætningen i halvforbandt kan et PREFA tag modstå selv ekstreme stormbelastninger. I risikoområder kan stormsikkerheden forbedres med ekstra vedhæftninger. 

Vores PREFA tag er også pålideligt på bjerghytter. På brændende varme dage og i iskolde nætter er en forskel på 50° mellem maksimum- og minimumtemperatur ikke sjælden. Det er PREFA taget ligeglad med.

ABSOLUT MILJØVENLIGT
ALUMINIUM ER ET ÆGTE NATURTALENT

Aluminium er ud fra et økologisk synspunkt et ideelt materialevalg. Det er der flere grunde til:

  • Aluminium kan genanvendes 100%
  • Ved genanvendelse skal der kun bruge 5% af den oprindelige fremstillingsenergi
  • PREFA anvender primært sekundær aluminium (= genbrugsaluminium)
  • Pga. den lave egenvægt spares der ved transport til opsætningsstedet energi og CO2-emissioner

Opsummering: Aluminium er meget langtidsholdbart, næsten vedligeholdsfrit, genanvendeligt uden tab og utroligt let. Sammenlagt giver det en økobalance med verdener til forskel i forhold til almindelige tage.

ENESTÅENDE FARVE- OG FORMMANGFOLDIGHED
ALUMINIUM TILBYDER ENESTÅENDE DESIGNMULIGHEDER

De storartede designmuligheder, aluminium giver, kan knap beskrives. Det skyldes i høj grad det skønne farveklaviatur, der slår over 15 toner an. Vi fremstiller også gerne nye farver efter vores kunders ønske. Også inden for formgivning tilbyder aluminium alle muligheder. Takket være den alsidige produktpalette kan næsten alle arkitektoniske ønsker opfyldes, og enestående effekter på tag og facade kan fremtrylles. 

PREFA gør ethvert objekt til et unika. Der er ingen grænser for fantasi og kreativitet. Til inspirationsgalleriet

Kontakt