Allerede i starten af det 19. århundrede blev store tagflader inddækket med aluminium (f.eks. San Gioacchion-kirken i Rom). Også i dag bruger de mest spændende byggerier i verden aluminium i bygningsbeklædningen. Aluminium regnes for fremtidens materiale i den moderne arkitektur. Det er ikke så mærkeligt, når man tager de mange gode egenskaber i betragtning.

ENESTÅENDE FARVE- OG FORMMANGFOLDIGHED
ALUMINIUM OPFYLDER STORT SET ALLE ØNSKER

Tag og facade spiller en central rolle i arkitekturen. Med aluminiumprodukterne af høj kvalitet fra PREFA kan du sætte nye milepæle i forbindelse med designet af bygningsbeklædningen. Med PREFA opnår du helt frie grænser for design med farve og form. Mangfoldige overflader i forskellige mønstre og op til 15 farvetoner – eller i din ønskede farve, som vi gerne producerer på forespørgsel.

Innovative produkter som f.eks. tag- og facadepanel FX.12 gør bygninger til projektionsflader. Lysindfaldet skaber magisk lys- og skyggespil. Du kan også realisere dine visioner med PREFA. Der sættes ingen grænser for din fantasi.TAG DET LET
GUNSTIG SANERING MED ALUMINIUM

10% vægt, 100% kvalitet – PREFA tage af aluminium vejer kun en brøkdel af almindelige tegltag. Det betyder, at aluminium reducerer kravene til statik og underkonstruktion. Ældre eller svage tagstole skal ikke forstærkes ekstra før sanering. Det sparer ofte tid og penge. PREFA tage kan lægges fra en taghældning på 3°. Så tag det let. Med PREFA er hvert produkt godt gennemtænkt.

VISIONER TIL GENERATIONER
ALUMINIUM ER EKSTREMT LANGTIDSHOLDBART

Hvis man vil indføre dristige arkitekturideer, skal man kunne stole på materialet. Aluminium er et absolut hightech-materiale. Robust, stormfast, rustfrit – skabt til evigheden. Absolut pålideligt. Til bygningsværker og visioner, som overlever og præger generationer.

Kender du hemmeligheden ved aluminiums langtidsholdbarhed? Materialet heler sig selv. Når aluminium reagerer med ilten i luften, dannes en naturlig oxidbelægning, som beskytter mod korrosion. Aluminiumbeklædningen opnår ekstra stabilitet med en tolags ovnlakering. Kun det forgængelige forgår med tiden. Det hører aluminium ikke til.ABSOLUT MILJØVENLIGT
ALUMINIUM ER ET ÆGTE NATURTALENT

Med vores aluminiumprodukter opnås en positiv økobalance. Også det er der gode, håndfaste grunde til:

  • Aluminium kan genanvendes 100% uden kvalitetstab
  • Vi anvender i udstrakt grad sekundær aluminium til vores produkter
  • Ved oparbejdningen anvendes kun 5% af den første udvindingsenergi
  • Aluminiums lethed sparer ved transport energi og Co2-emissioner

Så også ud fra et økologisk synspunkt er det logisk at gribe tilbage til aluminium som tag- og facademateriale.FREMRAGENDE FALSEGENSKABER
PERFEKT BEARBEJDNING AF ALUMINIUM

Aluminium bliver smidigt med en speciel legering og kan let bearbejdes på en fagligt korrekt måde. Også ved udetemperaturer på under 0°. Mange alpine foreninger og privatpersoner sætter deres lid til PREFAS styrke i forbindelse med deres bjerghytter (somme tider over 3.000 m). Det er ikke så mærkeligt, for PREFA bygningsbeklædning kan modstå ekstreme vejrforhold. 

I disse højder er en forskel på 50°C mellem døgnets højeste og laveste temperatur ikke sjælden. Selv i sådanne ekstreme højder er monteringen intet problem. Du finder referenceobjekter under navigationspunktet med samme navn.

Kontakt